2017. december 20., szerda

Nagy Bandó: Kecskeméten rakják rendbe Orbán feleségét, amikor összeveri

Ma, 07:58 


Nagy Bandó András egészen megrendítő interjút adott kedd este Rónai Egonnak. A humorista láthatóan nem volt jó kedvében, nem tudta türtőztetni magát. Az Orbán-kormánnyal szembeni indulatok elemi erővel törtek elő az élő műsorban.

A beszélgetés közben szóba került Pócs János soros-disznója, az emberek megosztottsága és az a mérhetetlen mennyiségű indulat, ami az országban jelenleg uralkodik.

"Ha betörnek hozzád fegyverrel, te lelőheted a fegyveres rablót. Ugyanolyan erővel szállhatsz szembe, mint amilyennel bejön. Ez az ország így áll most. Ha ilyen helyzetet teremt Orbán, várhatja, hogy meg fog történni valami. Nem akarom, hogy így legyen, és nem akarom sugallani sem, de tessék már elgondolkodni rajta, nem lesz jó vége a dolognak" - mondta Nagy Bandó András az ATV műsorában.

A humorista más megdöbbentő dologról is beszélt: "múltkor Kecskeméten voltam, tiszta véletlenül hallottam egy kórházi dolgozótól - és most olyat mondok, amiről, valószínűleg azt mondjátok, hogy abszurd -, hogy oda viszik Orbán feleségét mindig, amikor összeveri. A kecskeméti kórházban rakják rendbe". 

Rónai Egon: ez egy elég régi mendemonda...

Nagy Bandó András: mendemonda, de tessék mondani: nem magyar mondás az is, hogy nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél?

Forrás: Sztárklikk


Azt atv-ről letiltott video:






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése