2016. október 8., szombat

SAJTÓSZABADSÁGOT!





A hungarian szamizdat oldal, bár jelenleg ezen íráson kívül, csak egy cikket tartalmaz, azért jött létre, mert az egyik ellenzéki oldalt (Kolozsvári Szalonna) épp támadás érte, egy időre elérhetetlenné vált, ám a rajta levő cikk, még fellelhető volt az interneten, Az internet nem felejt!




Erre, és a hasonló esetekre jött létre a Hungarian szamizdat blog, hogy a kormányzat által elérhetetlenné tett, de az interneten, még fellelhető, felkutatható oldalak, bárki számára ismét elérhetővé válhassanak!


Mindeközben ideiglenesen elérthetetlenné, vagy nehezen elérhetővé vált, rövidebb időre a 24per7.info oldal is, de még a neten fellelhető arhív verziói is (pl google cache).

És eljött a mai nap, amikor már nem csupán támadják, ideiglenesen elnémítják az ellenzéki sajtót, hanem ennél tovább lépett a kormány, igyekszik véglegesen elhallgattatni az ellenzék hangját, igyekszik megakadályozni, hogy a kormányra nézve terhelő adatok, bizonyítékok egyáltalán napvilágot láthassanak!

A mai nap, a szabad sajtó, a szabad véleménnyilvánítás, az ellenzéki média hangja számára fekete nap!

A Hungarian szamizdat blog, szolidaritását fejezi ki az elnémított Népszabadsággal, és mindazon írott, nyomtatott, vagy elektronikus médiával, amely az ellenzéki médiától tartó kormány aljas diktatórikus intézkedéseinek esett, áldozatul, vagy esik áldozatul a közeljövőben!

JE SUIS NÉPSZABADSÁG!




Aki pedig szeretné felidézni a kormány által lemészárolt népszabadságot, szeretne beleolvasni a régebbi cikkeikbe:






1 megjegyzés:

  1. Most csak egy nem kormányoz hű újságot likvidál Viktorka holnap egy ellenzéki politikust azután meg egy ellenzéki szavazót. A fekete autó meg reneszánszát éli ismét Hajrá Magyar birka nép Hajrá Orbán Viktor birkái
    Mit mondott Orbán Viktor a demokráciáról 2007-ben?
    „Azt tudom mondani, hogy Magyarország olyan helyzetben van, amilyenben az elmúlt 16 év során még nem volt. Azt is mondhatnám, hogy soha ilyen nehéz és súlyos helyzetben nem volt, és nem csak gazdasági értelemben. Mert talán gazdasági értelemben voltunk már ennél lejjebb is. Hanem inkább a kilátások szempontjából, valamint a politikai demokrácia állapota szempontjából. Tehát ha a saját szakmám felől az államvezetés, a demokrácia intézményrendszere felől nézem ma Magyarországot, akkor azt kell mondanom, hogy a demokrácia ilyen rossz állapotban még nem volt az elmúlt 16 évben, mint éppen most.”

    VálaszTörlés